Perhatian Anda Yang Tengah Struggle Nak Turunkan Berat

Dapatkan Berat Badan Idaman Anda Yang Ideal Sekarang

Tanpa Perlu Berlapar dan Masih Boleh Makan Nasi..

Dengan Teknik Makan 5x Sehari Ini…

class-diet-online-arrow-img

"Tak Sangka Sebulan Boleh Turun 4.5kg"

5/5

Assalamualaikum. Hi, Saya Dr Ernieda, 42 Tahun.

Seorang pensyarah dalam bidang farmasi.

Niat saya nak turun berat sebab nak sihat.

Sebab pernah suatu hari masa saya kayuh basikal bawa anak kat belakang,

Nafas saya tercungap-cungap minta oksigen.

Padahal kayuh sikit je pun. 

Masa tu saya terfikir,

"Ya Allah, kenapa tak fit sangat badan ni. Padahal baru umur 42"

Saya nekad mencuba macam-macam cara untuk turun berat .

Skip nasi, skip dinner. Tapi tak berhasil.

Sebab bila dah lapar sangat tu, saya sambar kerepek! hehe

Saya dapat tahu tentang teknik makan 5x sehari ni dari sepupu saya.

Dia dah berjaya turun 25kg hasil follow teknik tu.

Ini gambar transformasi dia. Susut banyak kan? 

Awalnya saya skeptikal nak ikut teknik ni.

Sebab macam mana boleh turun berat dengan makan 5x sehari?

Sebelum ni makan 2x sehari pun struggle nak turun sekilo pun menggigil tak mau turun.

Tapi saya serah diri, bagi peluang untuk cuba.

Ada Yang Tanya Tentang Weight Loss Journey Saya?

Bulan pertama memang turun banyak 4.5kg.

Syukur sangat, Allah izinkan.

Rasa macam nak terbang bila tengok angka penimbang tu.

Tapi lepas itu berat saya ada yang naik, ada yang turun, ada yang statik.

Tapi coach saya, Zulhusna dan sepupu saya, Pn Dinar, tetap semangat membantu.

Alhamdulillah saya teruskan journey sampai dapat berat ideal dalam masa 4 bulan. 

"Dapat Teman Husband Kayuh Basikal Sama-sama"

Bila badan dah ringan, dapat teman husband kayuh basikal sama-sama.

Untuk anda yang dah cuba macam-macam cara nak turun tapi belum berhasil,

saya sangat recommend untuk follow teknik makan 5x sehari ini.

Boleh dengar penerangan dalam video panduan percuma ni macam mana. 

Mana lah tahu, dengan izin Allah, anda pun boleh berjaya dapat berat ideal.

Yang penting jangan give up berusaha. 

class-diet-online-arrow-img

Anda Ada Masalah Ini?

Pening fikir beras jenis apa bagus untuk diet, buah apa yang boleh dan tak boleh makan, makan macam ni boleh ke kurus? Breakfast nanti nak makan apa ya? Aduh peningnya fikir.

Orang cakap senang. Nak kurus kena banyak bersenam. Hakikatnya hanya anda tahu betapa padatnya jadual anda.

Cuba buat diet skip makan, alih-alih perut dah lapar sangat, ambil kerepek makan. 

Diet asyik ke laut dalam jer..huhu

Pening banyak sangat tips diet sampai tak tahu mana satu yang betul.

Tak sempat nak buat resipi diet. 

Kenapa orang lain senang nak turun, tapi anda struggle? Kat mana silap agaknya ya?

Hentikan Kekecewaan Setiap Kali Naik Penimbang..

Apa Yang Anda Akan Dapat Dalam Video Panduan Percuma Ini?

Tips turun berat tanpa skip makan dan boleh makan nasi. 

Tips rahsia “timing” makan yang betul untuk elak lapar dan craving ketika diet. 

Tips sediakan makanan sihat lebih mudah dengan produk makanan hasil kajian pakar.

Case study mereka yang berjaya turun berat 5-20kg hasil follow teknik makan 5x sehari ini. 

Orang Busy Sesuai Ke Follow Teknik Ni?

Doktor, Nurse, Pensyarah, Engineer, Cikgu, Dan Ramai Lagi Orang Busy Berjaya Turun Berat 5-30Kg!

cara-kuruskan-badan-tanpa-bersenam-testimoni-img-1

Assalamualaikum hi. Kami Zul & Husna.

Parents Anak 3, Dah Turun 19Kg Walaupun Busy dan Makan Nasi.

Sebelum ini, kami juga struggle nak turun berat.

Zul busy kerja sebagai kontraktor, banyak jumpa client, kerja sampai tengah malam.

Tak ada masa nak bersenam.

Husna pula tengah menyusu badan, perut tak tahan lapar dan takut susu drop kalau diet.

Akhirnya selepas follow teknik makan 5x sehari ini,

Alhamdulillah kami berdua berjaya dapat berat ideal masa mula-mula kahwin dulu.

cara-kuruskan-badan-tanpa-bersenam-zul

Sebenarnya nak turun berat ni tak susah kalau kita ada ilmu.

Sebab tu kami sediakan Video Panduan Percuma ini untuk berkongsi caranya kepada anda.

Kami juga pernah dijemput “masuk TV” secara live untuk  berkongsi tips diet dari rumah. 

Kembalikan keyakinan dan nikmat badan lebih ringan dengan follow teknik ini!

cara-kuruskan-badan-tanpa-bersenam-testimoni-whatsapp-3
cara-kuruskan-badan-tanpa-bersenam-testimoni-whatsapp-2
cara-kuruskan-badan-tanpa-bersenam-testimoni-whatsapp-1

Kenapa Kami Sediakan Panduan Ini Percuma?

Sejujurnya memang mencabar kami nak rakam video panduan selama 60-minit.

Berjam-jam masa kami habiskan sediakan content, kumpul info, testimoni masukkan dalam slide.

Tapi ada 2 sebab .

Sebab pertama, kerana misi.

Kami tahu susah macam mana bila berlebihan berat ni.

So bila dah berjaya dapat result, kami rasa bertanggungjawap untuk kongsi caranya kepada anda.

Sebab kedua kerana kepentingan peribadi.

Kami sedang mencari bakal klien.

Dalam video percuma ini, kami ada sediakan offer untuk menjadi klien kami. 

Sekiranya anda nampak teknik ini boleh bantu anda turun berat, 

kami sangat berbesar hati untuk guide anda step seterusnya.